Home / Novosti / ZVEZDU GRANDA MUŽ IZBACIO NA ULICU SA DJECOM, a sad ulazi u RIJALITI: Povećala usne, ugradila silikone -EVO KAKO DANAS IZGLEDA (FOTO)

ZVEZDU GRANDA MUŽ IZBACIO NA ULICU SA DJECOM, a sad ulazi u RIJALITI: Povećala usne, ugradila silikone -EVO KAKO DANAS IZGLEDA (FOTO)

Sanju Stojanović Srbija je upoznala tokom takmičenja u muzičkoj emisiji Zvezde Granda, a njeno učešće obilježio je intimi kućni video koji se pojavio u javnosti, što je njoj tada teško palo, a život joj je čini se krenuo nizbrdo.

Ona se prošle godine u decembru razvela od supruga sa kojim je bila u vezi od 2006. godine, a 11 godina u braku.

Kako se tada navodilo, Sanja je u međuvremenu iznajmila stan u kojem će u budućnosti živjeti sa djecom, ali pošto taj stan i dalje nije sređen i još nije useljiv, oni su maltene ostali na ulici.

Danas ova ljepotica izgleda potpuno drugačije. On je ugradila silikone, povećala usne, a prošle godine je objavila i novu pjesmu “Zapaljiva”, međutim čini se da je nakon nje opet nestala.

323020-pjimage-3-fde4-720x480

foto: Printscreen

Ipak, Sanja je sada na svom fejsbuk profilu objavila fotografiju uz koju je napisala da ulazi u rijaliti “Parovi”, a mnogi su se zapitali da li će postati dio ovog TV fromata ili je u pitanju samo gostovanje.

(Mondo.rs)

About samir

Check Also

MLAĐA KĆERKA SUZANE MANČIĆ ISTA ANGELINA JOLIE: Komentari samo pljušte, evo kako ona izgleda

Najpoznatija loto djevojka Suzana Mančić ima dvije kćerke Teodoru i Nataliju, koje je dobila u ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *