Home / Zenski Kutak / ZERINA HEĆO SINOĆ IZBAČENA IZ ZADRUGE: Ušla u studio i odmah otkrila ISTINU! Ovo su svi čekali da čuju, velika tajna BIJELE KUĆE

ZERINA HEĆO SINOĆ IZBAČENA IZ ZADRUGE: Ušla u studio i odmah otkrila ISTINU! Ovo su svi čekali da čuju, velika tajna BIJELE KUĆE

U “Zadruzi 4” prošle nedjelje za izbacivanje je bilo nominovano čak šest takmičara, a najmanju podršku publike dobila je Zerina Hećo.

Nominovani su, pored Zerine, bili Monika Horvat, Anja Todorović, Nadica Zeljković, Brendon Radonić i Anđelo Ranković, a u igrici za dupliranje glasova pobijedio je Brendon.

32% glasova imala je Nadica Zeljković, 24% glasova Anđelo Ranković, 18% glasova je dobio Brendon, 12% glasova je dobila Anja Todorović, 8% Monika Horvat i najmanjih 6% je dobila Zerina Hećo.

Ona je odmah napustila Bijelu kuću i otišla u studio kod Dušice Jakovljević.

Ona se osvrnula na svoj odnos sa Vladimirom Tomovićem, ali i dodala da se razočarala u repera Nenada Aleksića Ša, koji ima veoma prisan odnos sa Tarom Simov, iako je oženjen.

– Dobili su ljudi neku drugu sliku od mene, ovu stranu mislim da niko nije video. Donekle sam i očekivala ovo, osim te priče sa Tomovićem nisam bola oči. Ja sam znala te Tomovićeve igrarije, pristala sam na to na neki način. Biću brutalnija sada, svi ti odnosi su mi kao svingeraj, što u ljubavnim, što u prijateljskim odnosima. Razočarana sam u Ša – govorila je Zerina.

Pogledajte šta je sve rekla:

About samir

Check Also

OVE ŽENE SU OTIŠLE FRIZERU I REKLE DA ŽELE TRANSFORMACIJU: Ošišao im je skoro svu kosu, pogledajte kakve su na kraju izašle iz salona, ŽENA BROJ 4 SVE JE ODUŠEVILA

U današnje vrijeme kratka kosa za žene ne smatra se samo praktičnom, već i vrlo ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *