“ZDRAVO, TO KOŠTA OD 500 DO 700 EVRA” Isplivao cenovnik Teodore Džehverović: Evo kako je za vreme korone zaradila 50.000 €! (FOTO)

Pevači već mesecima ne nastupaju, otkako je proglašena epidemija koronavirusa. Zbog toga što sada nemaju redovne prihode mnogi se žale na svoju egzistenciju, ali ne i mlada zvezda Teodora Džehverović, koja je smislila način da dobro unovči svoju popularnost na društvenim mrežama.

Iako nije tezgarila, Džehverovićeva je prethodnih meseci ozbiljno zarađivala od reklama na Instagramu, o čemu svedoči i njena prepiska za zainteresovanim oglašivačem, koja se širi društvenim mrežama.

FOTO: INSTAGRAM.COM

Njoj je stigla poruka s poslovnom ponudom, na koju je ljubazno odgovorila i objasnila koliko naplaćuje svoje usluge.

Zdravo. Reklame naplaćujemo. Da objavimo reklamu sa proizvodom koji mi odaberemo na stori je 500 evra. Da se objavi na fid (na profilu) 700 evra. Srdačan pozdrav – napisala je Teodora sa svog zvaničnog profila.

FOTO: INSTAGRAM.COM

Teodora je proteklih meseci reklamirala razne privatne smeštaje i vile po Srbiji, gde je boravila, kupaće kostime, obuću, suplemente za sportiste, a kako se šuška, na nedeljnom nivou je u proseku zarađivala dve do tri hiljade evra. Uzme li se u obzir da je pojačala oglašavanje tokom pandemije, za proteklih šest meseci samo od promocije brendova i usluga na društvenim mrežama zaradila je blizu 50.000 evra!

Da finansijski dobro stoji, govori i to što je mlada pevačica nedavno odmorom u luksuznoj vili u Sarajevu častila svog dečka Nina Čelebića, brata Savu i snajku Adrianu, a potom i platila letovanje u Hurgadi za celo društvo, što ju je izašlo oko deset hiljada evra.

Autor: D.T.

Leave a Reply