Home / Novosti / ZADRUGARKA BACILA OKO NA ŠA! PREVARIO JE ŽENU, ljubavnica napustila Zadrugu: A SAD ONA MU JE ONA IZJAVILA LJUBAV (VIDEO)

ZADRUGARKA BACILA OKO NA ŠA! PREVARIO JE ŽENU, ljubavnica napustila Zadrugu: A SAD ONA MU JE ONA IZJAVILA LJUBAV (VIDEO)

Tara Simov prošle nedelje diskvalifikovana je iz rijalitija “Zadruga 4”, a njen izlazak teško je pao Nenadu Aleksiću Ša, koji je sa njom varao dugogodišnju suprugu Ivanu Aleksić.

Miljana Kulić riješila je sada da svu svoju pažnju usmjeri ka Nenadu Aleksiću Ša. Reper je legao da spava, međutim to Kulićevu nije spriječilo u svojim namjerama.

– Meni je drago što si raspoložen, ja želim da ti vratim osmijeh na lice. Jesi bolje nego juče? – pitala je Miljana.

– Bježi bre, šta si se navrzla na mene – rekao je Ša.

– Sad si slobodan Aleksić. Meni je drago da vidim da si dobro. Prevario si ženu, a onda te djevojka ostavila, jesi bolje? Ja tako bježim od svojih problema. Čekaj me u krevetu, Nenade – nastavila je Miljana.

– Nemoj da mi ulaziš u krevet slučajno – rekao je Ša.

– Da li neko može da mi zabrani da se zaljubim u tebe? Ja sam emotivno nestabilna, a i ti si, ja sam tebe vidjela u sebi – rekla je Miljana, a nedugo zatim mu je i izjavila ljubav.

About samir

Check Also

VELIKO SLAVLJE KOD ĐANIJA I SLAĐE: Pojavio se sa buketom ruža i harmonikom na vratima, POGLEDAJTE KAKO SLAĐA IZGLEDA (FOTO)

Radiša Trajković Đani zajedno sa suprugom Slađom proslavlja 25. godina braka, a za tu priliku ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *