Home / Novosti / VESNA SE JUTROS OGLASILA NA INSTAGRAMU: Nakon navoda da je u njihovom stanu izbio haos, VESNA SE OGLASILA – ODLUČILA DA OTKRIJE ISTINU

VESNA SE JUTROS OGLASILA NA INSTAGRAMU: Nakon navoda da je u njihovom stanu izbio haos, VESNA SE OGLASILA – ODLUČILA DA OTKRIJE ISTINU

Kao bomba odjeknula je vijest u medijima da je Đole Đogani prevario svoju suprugu Vesnu sa, kako navodi Kurir, porodičnom prijateljicom Đoganijevih.

Ta žena javnosti nije poznata, ali je komšije u naselju na Novom Beogradu gdje Đoganijevi žive odlično poznaju.

Nakon vijesti koja se pojavila danas na portalima da je u domu Đoganijevih sinoć izbio haos, oglasila se i Vesna.

– Petoro komšija mi je od jutros reklo da je noćas bio haos u zgradi, neki su razmišljali da zovu i policiju. Iz njihovog stana se čula vika i dreka, psovanje. To je bilo negdje oko 11 uveče, baš kad je taj snimak Đoletove švaleracije bio prikazan i na televiziji – rekla je ženom, koja je zadužena za higijenu u zgradi gdje oni žive.

vesna

Naime, Vesna je demantovala ove priče na svom Instagram profilu. Ona je na storiju pomenute društvene mreže uz sliku jednog naslova napisala da je to laž.

About samir

Check Also

VELIKO SLAVLJE KOD ĐANIJA I SLAĐE: Pojavio se sa buketom ruža i harmonikom na vratima, POGLEDAJTE KAKO SLAĐA IZGLEDA (FOTO)

Radiša Trajković Đani zajedno sa suprugom Slađom proslavlja 25. godina braka, a za tu priliku ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *