Home / Novosti / TARU SAČEKAO BIVŠI VJERENIK NAKON DISKVALIFIKACIJE? TARA se sada oglasila na Instagramu i otkrila istinu: Važna poruka

TARU SAČEKAO BIVŠI VJERENIK NAKON DISKVALIFIKACIJE? TARA se sada oglasila na Instagramu i otkrila istinu: Važna poruka

Tara Simov jučer je diskvalifikovana iz “Zadruge 4” zbog nasilničkog ponašanja.

Sha je jučer vodio razgovor sa Markom Đedovićem koji je iznio detalje o Tarinom bivšem vjereniku, piše Blic.rs.

– Ja sam mislio da mnoge stvari gledaoci nisu čuli… Ona je meni rekla da ne može da izdrži vezu sa tobom više, da joj to nije to, ja sam siguran da je to psihički, ja sam joj pričao da stane, da je nemoguće da sve što joj je bilo u glavi nekada, poslije 15, 20 dana joj je krenulo, kao dobila je nešto i ništa joj nije više zanimljivo. Milion puta sam joj rekao da se okane, i za sve što mi je pričala, za šta se ispostavilo da je istina, ja sam mislio da ona mene laže i da preuveličava, kada je uhvatila neki pogled, sklona je ona tome – počeo je priču Đedović, a onda je pomenuo Tarinog bivšeg vjerenika.

– Kad god dođe pjeva joj pjesmu, dešava se sljedeća situacija i govori mi da se čula… Ja joj kažem da li je normalna?! A ne mogu da pričam, šta bih sve rekao… Pitam je da li su joj se vratile emocije kada ga je čula, nije mi rekla ni da, ni ne, nego je samo slegnula ramenima. Onda je ustala i onda je došlo to da joj je pričao da će je čekati da se završi rijaliti. Jedino njegov broj zna napamet, jer nema koga, koga drugog? – izjavio je Đedović.

– Šta, misliš da ga je zvala? – zabrinuo se Ša, pa nastavio:

– I da je čeka, on će je od***ati! Znam ja kako je meni pričala, ja ne mogu to.

– Ona je njemu rekla da joj pošalje nešto kao znak za rođendan, to je cvijet, to je neko njihovo cvijeće, da li jeste ili nije, mi to ne možemo da znamo, ili je to zaista tako, oni u razgovoru znaju šta je bilo! Ova pitanja nisu čudna pitanja, jer se čulo sve šta ona priča, sve – izjavio je Marko.

Tara se nakon toga oglasila na Instagramu, i poručila da nije istina ono što Đedović priča.

– Marko iznosi niz laži Nenadu da bi ga poremetio (zna on valjda najbolje što to radi), demantujem svaku riječ izgovorenu iz Markovih usta – napisala je Tara.

About samir

Check Also

VELIKO SLAVLJE KOD ĐANIJA I SLAĐE: Pojavio se sa buketom ruža i harmonikom na vratima, POGLEDAJTE KAKO SLAĐA IZGLEDA (FOTO)

Radiša Trajković Đani zajedno sa suprugom Slađom proslavlja 25. godina braka, a za tu priliku ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *