Home / Novosti / TARA SIMOV NAŠLA POSAO! Izašla iz realitija, nije imala da kupi kiflu, a evo koji je posao našla i KOLIKU MJESEČNU PLATU JE DOBILA

TARA SIMOV NAŠLA POSAO! Izašla iz realitija, nije imala da kupi kiflu, a evo koji je posao našla i KOLIKU MJESEČNU PLATU JE DOBILA

Bivša učesnica “Zadruge”, Tara Simov diskvalifikovana je iz rijalitija, a starleta će morati da plati kaznu produkciji u visini od 50.000 eura. Završila je naa ulici, bez pomoći porodice Nenada Aleksića Ša, bez honorara i finansija. Ipak, kako Blic.rs saznaje, uspjela je da se snađe i dobije posao.

– Dobila je Instagram reklamu, mjesec dana za 3.000 evra. Potrebno je da da reklamira jedan proizvod, a pored toga postaje i zaštitno lice na jednoj bosanskoj televiziji gdje dobija jos oko 1.000 eura, što je 4.000 eura mjesečno – otkriva izvor za “Blic”.

 

Inače, nakon izlaska, Tara nije imala gdje da ode, a po sopstvenim priznanju, pokušala je da stupi u kontakt s porodicom Nenada Aleksića Ša, ali bezuspješno. Reper ih je zamolio da joj daju karticu sa parama, i ključeve stana u Beogradu, a kako joj je plan propao, drug joj je pozajmio nekoliko hiljada dinara i boravi kod drugarice.

Otkrila je da nije imala ni za hljeb, te da joj je bilo zaista teško.

– Njegova porodica se ne odaziva i ne odgovara mi na poruke. On je forsirao da odem u njgov stan. Njegov brat ne odgovara na poruke. Niko mi ne odgovara. Mom tati se javio neko, predstavili su se kao njegovi rođaci iz Rovina, ne znam da li je to istina. Javili su se i rekli da su u kontaktu sa njegovom tetkom i da je njoj loše i da su na usluzi da dođem kod njih dok Nenad ne izađe. Još nemam gdje da spavam, još nemam gdje da spavam, ne jedem ništa, smršala sam 10 kilograma – u suzama je pričala Tara za “Blic”.

(Blic.rs)

About samir

Check Also

VELIKO SLAVLJE KOD ĐANIJA I SLAĐE: Pojavio se sa buketom ruža i harmonikom na vratima, POGLEDAJTE KAKO SLAĐA IZGLEDA (FOTO)

Radiša Trajković Đani zajedno sa suprugom Slađom proslavlja 25. godina braka, a za tu priliku ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *