Home / Novosti / SVI U ŠOKU KAKO IZGLEDA LJUBAVNICA ĐOLETA ĐOGANIJA: Djeluje bar 10 godina starije od densera, a 1 DETALJ svima bode oči (VIDEO)

SVI U ŠOKU KAKO IZGLEDA LJUBAVNICA ĐOLETA ĐOGANIJA: Djeluje bar 10 godina starije od densera, a 1 DETALJ svima bode oči (VIDEO)

Ekipa “Paparaco lova” uhvatila je pjevača Đoleta Đoganija kako vara suprugu Vesnu Đogani i svi su mogli da vide kako izgleda njegova ljubavnica.

Za razliku od Vesne, ali i Đoletove bivše supruge Slađe Delibašić, njegova ljubavnica nije mišićava i sportske građe, te djeluje 10 godina starije od njega, što je iznenadilo mnoge.

Mnogi su na društvenim mrežama isticali da im je neobično što nije atraktivna i što se oblači staromodnije, dok i Vesna i Đole i dalje ćute.

2557631-djole-djogani-censored-ff

foto: Paparzzo lov

2557619-djole-djogani-1-ff

foto: Printscreen

Podsjetimo, kamere su uhvatile kako ljubavnica u jednom trenutku prilazi Đoletu dok se voze u automobilu, te ga ljubi, dok identitet ove žene još uvijek nije poznat javnosti.

Mnogi su komentarisali da je tako Vesna uradila prvoj Đoletovoj ženi: “E Tako je Vesna srušila brak Slađi, sve se vraća”, “Kako došlo tako prošlo, moja Vesna”, samo su neki od komentara.

(kurir.rs/video: Pink.rs)

About samir

Check Also

VELIKO SLAVLJE KOD ĐANIJA I SLAĐE: Pojavio se sa buketom ruža i harmonikom na vratima, POGLEDAJTE KAKO SLAĐA IZGLEDA (FOTO)

Radiša Trajković Đani zajedno sa suprugom Slađom proslavlja 25. godina braka, a za tu priliku ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *