Home / Novosti / Stanivuković iznenadio građane: AUTOBUSOM došao na posao (FOTO)

Stanivuković iznenadio građane: AUTOBUSOM došao na posao (FOTO)

Novoizabrani gradonačelnik Banjeluke Draško Stanivuković, preuzeo je jučer, u prostorijama Centralne izborne komisije u Sarajevu, Uvjerenje o dodjeli mandata, koji mu je uručio predsjednik CIK-a Željko Bakalar.

Stanivuković je kazao da je ovo bio pretposljednji korak ka preuzimanju dužnosti gradonačelnika, te da je on spreman da, zajedno sa svojim timom, već prvog dana primopredaje, koja je zakazana za danas, počne da sprovodi sve one ciljeve i mjere za koje je dobio ubjedljivo najveću podršku, te da je svjestan činjenice, da su očekivanja građana Banjeluke velika.

“U susret primopredaji dužnosti, nakon čega ću i zvanično preuzeti dužnost gradonačelnika Banje Luke. Lijep je osjećaj prvi radni dan započeti vožnjom autobusom, zajedno sa svojim narodom. Ostajemo pri svim politikama koje smo rekli. Naša politika je da javni prevoz bude dosta kvalitetniji, pristupačniji, za svakog penzionera i osnovca besplatan. Znamo šta smo govorili prije izbora, a sa tim mislima počinjem svoj prvi radni dan, jer uradićemo to. Svaku priliku ću koristiti da osluškujem potrebe građana, kao što to činim i danas”, naveo je Stanivuković.

132927884-1857987164366891-272503387171365493-o

Izvor: Facebook/Draško Stanivuković

Podsjetimo, Stanivuković je osvojio 52.935 glasova na lokalnim izborima i pobijedio svog protukandidata, dosadašnjeg gradonačelnika Igora Radojičića.

(N1)

About samir

Check Also

MLAĐA KĆERKA SUZANE MANČIĆ ISTA ANGELINA JOLIE: Komentari samo pljušte, evo kako ona izgleda

Najpoznatija loto djevojka Suzana Mančić ima dvije kćerke Teodoru i Nataliju, koje je dobila u ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *