Home / Zabava i Zanimljivosti / ŠTA STE PRVO UGLEDALI NA OVOJ SLICI – OVAJ TEST JE 100 % TAČAN: Evo šta vas čeka u budućnosti, 1 elemenat označava NASLJEDSTVO

ŠTA STE PRVO UGLEDALI NA OVOJ SLICI – OVAJ TEST JE 100 % TAČAN: Evo šta vas čeka u budućnosti, 1 elemenat označava NASLJEDSTVO

Lijepa slika umjetnika Oktavija Okampa ispočetka može da vas zbuni. Na prvi pogled, sa očima se nešto čudno dešava. Ali, to je samo prvih nekoliko sekundi, a onda počinjete da vidite jasnije oblike, prelazeći od jednog na drugi. Takva je moć optičke iluzije.

Da biste prešli ovaj test, neophodno je jednostavno pogledati na sliku, i izabrati ono što ste prvo uočili. Ispod slike pogledajte rezultate testa:

testa

Cvijeće.

Cvijeće obično simboliše ljepotu i prosperitet. Ono daruje radost i žensku ljepotu. Rascvjetalo cvijeće govori o vašem sigurnom i pravilnom duhovnom rastu i ličnom razvoju. Vi se krećete u dobrom pravcu, i očekuje vas uspjeh! Ovo može biti povezano sa poslom, zanimanjem ili novom vezom. Ne zaustavljajte se na već postignutom!

Maska.

Maska može ukazivati na to da se nalazite u procesu lične transformacije.

Ona može da simbolizuje različite aspekte vaše ličnosti. Vi možete imati jednu masku, koju koristite na poslu; drugu za komunikaciju sa roditeljima; i treću koja je namijenjena za prijatelje. Međutim, to samo stvara poteškoće, jer maske mogu doći u međusobni sukob. Da li ste zadovoljni svojom ličnošću, ili je došlo vreme da sagledate sebe u apsolutno novom svetlu?

Pod maskom, čovjek može prikriti svoje pravo lice, karakter ili namjere. Ili, maskom se može definisati i lice koje nosi zagonetan izraz. Postoji li neko među vašim poznanicima ko sakriva svoje pravo lice i želi da izgleda drugačije nego što, zaista, jeste? Osjećate li da i vi treba da sakrivate svoje istinsko “ja”?

Žena.

Žena simboliše intrigu. Ako vidite na slici lik lijepe mlade žene  – to označava vaše nove mogućnosti, radost, sreću, bogatstvo, uspjeh. Žena sa razbarušenom kosom – opasnost; a bolesniku – težak oporavak.

Lišće.

Lišće – simbol rasta, obilja i dostignuća, posebno ako je zeleno, svježe i sočno. Lišće označava sreću i uspjeh na poslovnom planu i u ljubavi, koja će procvetati u punoj snazi.Očekuje vas poprilično bezbrižan život, pun radosnih događaja. Zeleno lišće se oduvijek smatralo dobrim znakom. Ono može obećavati sretan brak, a takođe, mogućnost dobijanja nasljedstva.

About samir

Check Also

HOROSKOP TVRDI, NAJGORI MUŽEVI SU ROĐENI U OVA 3 ZNAKA ZODIJAKA: Teško ženi koja se uda za njega- ON VARA, LAŽE I PONIŽAVA

Svi zaslužujemo odnose koji nas ispunjavaju, zdravi su, uzbudljivi i pomažu nam u rastu. Ne ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *