Home / Zabava i Zanimljivosti / SRPSKE PJEVAČICE SKINULE ŠMINKU I POKAZALE KAKO IZGLEDAJU: Sve i nekako, ALI CECA IZNENAĐUJE (FOTO)

SRPSKE PJEVAČICE SKINULE ŠMINKU I POKAZALE KAKO IZGLEDAJU: Sve i nekako, ALI CECA IZNENAĐUJE (FOTO)

Poznate pjevačice navikli ste da viđate sređene od glave do pete, u elegantnoj garderobi i sa scenskom šminkom. Neke od njih odlično izgledaju bez šminke, dok su druge buvalno neprepoznatljive.

Zahvaljujući društvenim mrežma, na kojim poznte ličnosti objavljuju snimke i fotogrfije iz privtnog života, imali smo priliku da neke od njih vidimo u opuštenom izdanju, dok smo pojedine žene sa estrade “ulovili” nesređene.

Lepa Brena, Ceca Ražnatović,Jelena Karleuša, Nataša Bekvalac, Katarina Grujić, Milica Pavlović, Slavica Ćukteraš, Nikolina Kovač, Goca Tržan neke su od pjevačica koje ćete vidjeti kako izgledaju bez trunke šminke.

Poznate dame vode računa o svom izgledu, prije svega su njegovane, a neke od njih su i estetskim korekcijama “ispravile” ono što im se ne sviđa na svom licu.

Šminka nekada može da učini da se jedna osoba potpuno transformiše i ne liči na sebe, dok su druge dame čak i ljepše bez “maske na licu”.
Slavica Ćukteraš

slavica-830x0

Jelena Karleuša

jk

Lepa Brena

lp

Milica Pavlović

milica-pavlovic-2-830x0

Ceca Ražnatović

ceca

Katarina Grujić

katarina-grujic-830x0

Goca Tržan

goca-trzan-830x0

BONUS:

About samir

Check Also

“Danas kad sam došao kući ugledao sam na frižideru poruku moje 7-godišnje kćerkice”

“Danas kad sam došao kući ugledao sam na frižideru poruku moje 7-godišnje kćerkice na kojoj ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *