Home / Novosti / SRĐAN PREDOJEVIĆ NAKON OTKAZA PREKO NOĆI OSIJEDIO: Objavljenja njegova najnovija slika – POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA (FOTO)

SRĐAN PREDOJEVIĆ NAKON OTKAZA PREKO NOĆI OSIJEDIO: Objavljenja njegova najnovija slika – POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA (FOTO)

Da je tačna ona narodna da se svaka mačka dočeka na noge, dokazala je i Jovana Joksimović, koja je već našla novi poslovni angažman, doduše jednokratan!

Naime, nakon otkaza koji je dobila na TV „Prva“, Jovana je vodila program na promociji kozmetičkih preparata Emine Jahović i ponovo zablistala na sceni, sa mikrofonom u rukama. Za taj angažman Joksimovićeva je navodno inkasirala nekoliko hiljada evra.

– Emina i Jovana se dugo poznaju i druže. Njihovo dugogodišnje prijateljstvo dodatno je učvrstio duet koji je Emina snimila sa Jovaninim suprugom Željkom Joksimovićem, pa tako pevačica nije imala dilemu prilikom donošenja odluke ko bi mogao da vodi njenu promociju u Beogradu – ispričao je za „Alo!“ izvor blizak Jahovićevoj.

Kako je rekao, na taj način Emina je želela da poslovno i finansijski pomogne svojoj prijateljici, koja je nedavno ostala bez voditeljskog posla.

– Jovana je sa zadovoljstvom prihvatila Emininu ponudu, budući da joj vođenje ovakvih proslava nije strano. Brzo su se dogovorile o detaljima i honoraru, a Joksimovićeva je bila na visini zadatka – ispričao je izvor „Alo!“.

Srđan osjedio preko noći

srdjan-predojevic-1-1000x0

Dok je Jovana Joksimović nakon otkaza, čini se, ljepša nego ikad, njen kum i partner u poslu Srđan Predojević osedeo je preko noći. Naime, voditelj je šokirao svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram objavom svoje nove fotografije, na kojoj ima sedu kosu. U poređenju sa onom koju je objavio prije desetak dana, kao da je reč o potpuno drugoj osobi. Čini se da je otkaz na TV „Prva“ i te kako uticao na njegov izgled.

(Alo.rs)

About jeca

Check Also

Poučna priča: Da li vas muž čini sretnom?

Jednu ženu su pitali: “Da li vas muž čini sretnom?” U tom trenutku muž se ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *