Home / Novosti / SJEĆATE LI SE MAJE IZ GRUPE LUNA, ZVALI SU JE SRPSKA VITNI HJUSTON: Napustila je estradu, A SADA SU OBJAVLJENE NJENE NOVE SLIKE I SVI SU U ŠOKU

SJEĆATE LI SE MAJE IZ GRUPE LUNA, ZVALI SU JE SRPSKA VITNI HJUSTON: Napustila je estradu, A SADA SU OBJAVLJENE NJENE NOVE SLIKE I SVI SU U ŠOKU

Evo gdje je i šta radi pjevačica raskošnog glasa

Dugogodišnja pjevačica grupe “Luna”, Maja Marković, najduže se zadržala od svih pjevačica u ovom bendu, na čelu sa Čedom Čvorkom, čak do 2005. godine, još od njenog osnivanja.

Iako je doživjela veliki uspjeh sa ovom grupom i ima znatne vokalne sposobnosti, Maja je još prije desetak godina odlučila da se povuče sa naše javne scene.

Kako smo saznali, Maja danas pjeva na prekookeanskim i riječnim kruzerima, pa je tako uspela da obiđe skoro cijeli svijet. Ona više nije u kontaktu sa nekadašnjim saradnikom Čedom, a svoju sreću pronašla je kraj muzičara, klavijaturiste Siniše Cvetkovića Ludviga, sa kojim zajedno putuje i radi, i ima producentsku kuću.

U svom medijskom pojavljivanju 2019. godine Maja je otkrila zašto je odlučila da napusti domaću javnu scenu.

“U jednom momentu sam odlučila da promenim kurs, da probam nešto potpuno novo. Krenula sam da radim na prekookeanski i riječnim kruzerima, sa svojim suprugom koji je klavijaturista i pijanista, zajedno smo krenuli u tu avanturu. Onog momenta kada se nisam osećala dobro u kompletu ovde i na ovoj sceni, ja sam promenila kurs želeći ustvari da se spasim bilo kakvih loših poteza jer kad čovek počne da pravi loše poteze iz očaja ili kad ne vaga dovoljno i kada ih napravi toliko da počinju da upropaštavaju ono što je prethodno napravljeno dobro, onda tu više nema povratka. Ja sam namjerno stala prvo da ne bih pokvarila ono što imam i jednostavno izblijedilo bi sve ono dobro što sam napravila.”

“Te 1998. godine su se kockice poklopile, i vrlo brzo posle prve pjesme, možda mjesec dana emitovanja jednog od najvećih hitova grupe “Luna” , veliki uspjeh je već uslijedio. Mogu slobodno reći da smo mi tada bili jedna vrsta sociološkog fenomena”, rekla je Maja tada za Idjtv.

Maja je solo karijeru započela 2006. godine čiji početak predstavlja nastup na festivalu “Beovizija” 2007. godine, sa pjesmom “Nije nam se dalo”. Ova pjesma doživela je veliki uspeh kao i ona iz 2010. godine “Ja mogu sve”.

j

Lijepa pjevačica na društvenim mrežama pokazuje da uživa u svom zanimanju, a i dalje je vitka i prelijepa, kao i kakvu je pamtimo.

Mnoge pjesme grupe “Luna” postali su proslavljeni hitovi poput “Nebo zna”, “Naša ljubav”, “Šećeru”, “Luda”, “Blagoslov”, i mnoge druge, koje se i danas rado slušaju, a Majin jednstven vokal ne može da ostane nezapažen.

About jeca

Check Also

MILOJKO SE PONOVO ŽENI?! Već započeo zajednički život sa NJOM: KULTURNA ŽENA, IMA MANIRE – evo ko je njegova nova ljubav

Milijana Bogdanović po prvi put je u rijalitiju bez svog još uvijek zakonitog supruga Milojka ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *