Home / Zdravlje i Hrana / SIPALA JE SODU BIKARBONU U VRELU VODU, NAMAZALA ISPOD NOSA i legla da spava: Kad se ujutro probudila NIJE MOGLA VJEROVATI!

SIPALA JE SODU BIKARBONU U VRELU VODU, NAMAZALA ISPOD NOSA i legla da spava: Kad se ujutro probudila NIJE MOGLA VJEROVATI!

Uklanjanje dlaka sa lica nije lako za žene kao kod muškaraca. Obavezno pogledajte ove jednostavne načine kako da ih se riješite!

zena-podocnjaci-bore-lice

 

Ovo uradite samo pred spavanje. 1 kašiku sode bikarbone pomješati u 200ml ključale vode i ostavite da se ohladi. Namočite pamučnu krpicu i ostavite da se malo osuši, a zatim primjenite na područje neželjenih dlaka. Pričvrstite i ostavite preko noći. Ujutru uklonite krpicu i nanesite hranljivu kremu. Nakon 2-3 ponovljena postupka, neželjene dlake će otpasti

soda

Ujutru uklonite krpicu i nanesite hranljivu kremu. Nakon 2-3 ponovljena postupka, neželjene dlake će otpasti.

Bijeli luk

bijeliluk

Uzeti par čehna svhežeg bijelog luka i iscijediti sok iz njih. Nanesite na kožu 4-5 puta dnevno po 30 minuta svaki dan, kako biste dobili željene rezultate. Nakon toga isperite lice vodom i blagim sapunom i nanesite kremu za lice. Ponovite postupak dok nestanu neželjene dlake.

About samir

Check Also

NIKADA VEĆI UROD: Prestanite kupovati bijeli luk, uzgojite ga kod kuće na ovaj način i imat ćete ga u izobilju

Otkrivamo vam kako se na jednostavan način možete opskrbiti zalihama bijelog luka kod vaše kuće.  ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *