Home / Novosti / “Roditelji supruga se stalno miješaju u sve”

“Roditelji supruga se stalno miješaju u sve”

Roditelji supruga se stalno miješaju u sve, od izbora garderobe do školovanja djece, stvarno ne mogu više, prije neki dan je muž (ima ovlaštenje) podigao moju platu, nije me ni pitao, dao tati i mami da oni kupe djeci garderobu.

Poludjela sam, otišla do njih uzela svoj novac, bukvalno otela, njemu ukinula sva ovlašćenja i kupila svojoj djeci šta sam htjela.

sadw

Kad su došli kod nas svemu su našli manu, samo sam ih pogledala i rekla da ako im se ne sviđa kupe bolje od svog novca, na šta su oni odgovorili, pa ja njima…

Pale su i teške riječi, a muž je,..

Pale su i teške riječi, a muž je već 3 dana kod njih i tješi ih, promijenila sam bravu i ne može da uđe u kuću. Nek ide kod tatice i mamice, kad je poslije svađe tješio njih umjesto djecu i ženu, a svi smo se potresli..

Više ne mogu da ih trpim posebno kad počnu sa tim da smo mi Srbi ovakvi ili onakvi, kakvi god da smo ne može mi se niko mješati u porodicu, a onaj slabić nek se seli kod mame ako mu ne valja, kad već 3 dana ne pita za dijete koje je bolesno, važno mamu da utješi..

About samir

Check Also

VELIKO SLAVLJE KOD ĐANIJA I SLAĐE: Pojavio se sa buketom ruža i harmonikom na vratima, POGLEDAJTE KAKO SLAĐA IZGLEDA (FOTO)

Radiša Trajković Đani zajedno sa suprugom Slađom proslavlja 25. godina braka, a za tu priliku ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *