Home / Novosti / RIALDA JE NA PLASTIČNE OPERACIJE DALA 60.000 EURA, PROMIJENILA LIČNI OPIS: Evo kako je nekada izgledala, KENAN NI NE SLUTI

RIALDA JE NA PLASTIČNE OPERACIJE DALA 60.000 EURA, PROMIJENILA LIČNI OPIS: Evo kako je nekada izgledala, KENAN NI NE SLUTI

Rialda Karahasanović jedna je od najatraktivnijih zadrugarki, ali prije pet godina izgledala je sasvim drugačije.

Popularna pjevačica poznata je po tome što je brutalno iskrena, a prije nekoliko godina za bosanske medije se dotakla teme plastične hirurgije, te je priznala da je grudi korigirala zbog vlastitog zadovoljstva.

– Što se tiče silikona i plastičnih operacija, ja sam davno rekla svoje mišljenje. Ko ima mogućnosti, a i potrebu da nešto promijeni na sebi, ja ne vidim tu nikakv bauk. Naravno da treba ostati u granicama normale, a ne praviti plastičnu lutku od sebe – kazala je Rialda.

– Kada čujem kako pojedinci pričaju o plastičnim poduhvatima u 21. vijeku i kako im je to “van pameti”, tačno mi se povraća. Svako ima pravo da radi šta hoće, bez da ga osuđuju. Ja sam prva uradila silikone iz svoje vlastite potrebe, neki su jedva dočekali da me dočekaju na “nož” i komentiraju. Ali se ni u jednom trenutku nisam pokajala, volim da izgledam dobro, na kraju krajeva to mi je i posao “moram držati do sebe” – završava pjevačica.

Ono što srpskim medijima nije poznato, jeste Rialdina burna prošlost, ali i razvod od Alije Lokvančića, s kojim je provela pet godina u braku.

Nakon njihovog razvoda, Alija je iznio “prljav veš”, napisavši status na Fejsbuku:

– Napustio sam Njemačku 2002. godine zbog problema sa zakonom i od tada sam u Bosni. Hvala Bogu, pa imam svoje drage roditelje koji imaju nekoliko nekretnina od kojih naplaćujemo kirije i pri tome sebi obezbjeđujemo sasvim normalan i pristojan materijalni život. Vrlo dobro sam svjestan svoje pozicije u životu, svojih problema, stvari iz prošlosti, te je mnogo logičnije i normalnije da se ja obratim povodom toga, a ne da dozvolim nekome ko je u bračnoj zajednici samo znao da prespava u krevetu i uzme pare, pokušava objasniti vama ko sam i šta sam… Što se tiče jadnice koja je preko noći dobila krila i preletjela ganicu, nadam se da će i dobiti onoliko lajkova koliko je zamislila na očajničkom statusu o privatnom životu i “prljavom vešu”. Sve je svedeno na pažnju, lajkove, preglede i to ona vidi kao jedine dokaze da je ljudi vole. Sama je izabrala “nasilnika i kriminalca” i istog tog košala skoro 60.000 eura uloženih u samu karijeru. Mnogi dokazi postoje, od televizija do autora, tekstopisaca, pa do kamermana, šminkera, fotografa i ostalih saradnika kojima sam do dan danas izmirivao Rialdine dugove, svaki dan saznavajući za novi. Sjećam se dobro nje i proplakanih noći (u vrijeme njenog TV takmičenja) radi grudi koje su joj “visile do pupka” i silnih negativnih komentara na njen fizički izgled po portalima i mrežama. Između ostalog i taj zahvat je jedan od živih dokaza mog ulaganja u njenu karijeru. Nakon zahvata stiže i prva autorka pjesma, singl, te spot u Dubrovniku, a 3 mjeseca poslije toga dolazi još jedan singl, uključujući spot. Nakon toga, 4. pjesma i spot tj. “Ljubav od baruta” i tu je satima plačući od mene tražila pare, obećanja sponzora i maminih prijatelja su ostala nerazjašnjena, a gospođica Milutinović je već stigla u Sarajevo po pare, u kešu naravno – pisao je pjevačicin bivši, pa dodao:

– I taj problem je bio riješen. Stiže zima i Rialdina USA turneja. Kada je trebala da ode na put već je bila u emocionalnoj vezi sa Aleksandrom Milutinović. Odlazi u Ameriku, putuje, šopinguje i malo nešto otpjeva, dok ja uredno uplaćujem iznose koji su joj bili potrebni da bi tamo preživjela, a usput uplatila i za koji lajk i za kojeg pratioca. Posla, zarade i karijere u tim momentima dakle nema. Prevario sam je, tačno je. Desilo se vrlo brzo i bez ikakvog značenja. Čak postoji i video-zapis, putem kojeg je to saznala, te sada na neki način prijeti da će ga objaviti. Niti me je sramota, niti me je strah njene objave i rekacije javnosti. Ja sam samo snimio ono što svi radimo svaki dan, noć. Gospođa se vratila 7. marta, 8. marta je nastup u Bihaću a ja u tim momentima bivam uhapšen. Idealna prilika da ostane sama u kući i dođe u posjed novca od kirija. Počela je od restorana Bella Italia, gdje je uzela pare mojih roditelja (9000 km), poslije je zvala mog jako dobrog druga, Sadu Seferovića, i na laži da su meni potrebne pare, od njega dobila 1.000 eura, zatim od drugog prijatelja, Almira Gradišića, na isti način uzela 500 km, te onda od udruženja golubova dobila isplatu od 2200 km. Na sve to imala je na raspolaganju moju bankovnu karticu, sa koje je skinula jako dobar iznos. Teretim se za navođenje na prostituciju u Njemačkoj (gdje je prostitucija legalizovana) i pranje novca, a prilikom mog hapšenja policija je zatekla samo 11000 km u kući, koje su od kirija, a pare od rada prostitucije je uredno zajedno sa mnom dizala, trošila i ulagala u sebe. Dokazi su u tužilaštvu. Pred zakonom sam kao suprug stao ispred nje i zaštitio je koliko je bilo moguće. Istina je da me je podržala ta dva mjeseca mog zatvora, dolazila je jednom sedmično na 15 minuta, platila 200 km bonova u kantini, a zatim odlazila u Beograd na po 3-4 dana kako bi vodila svoj podvojeni ljubavni život sa Aleksandrom Milutinović. U tom periodu je nastala 5. “Ludnica”, koja je takođe bila finansirana 80% od strane mene i pomoć jednog sponzora. Nakon CMC festivala u Vodicama sam od njenih bliskih saradnika dobio određenu vrstu potvrde za Aleksandru Milutinović i njihovu vezu, te sam počeo da shvatam stvar po stvar. Od prvog dana kako je ušla u moju kuću na raspolaganju joj je bila čistačica, hranili smo se po restoranima, tako da nije bilo potrebe za kuvanjem, a ni čišćenjem. Došlo je do toga da je svoje gaće ostavljala po podu čekajuci čistačicu da ih pokupi.

-Tada nisam bio ni “kriminalac”, ni “nasilnik”, ni ništa nego sam bio Alija i prava ovca za šišanje. Kriminalac i sve navedeno sam za nju postao tek onog momenta kada sam saznao za Aleksandru Milutinović. Dok sam kupovao njene srednjoškolske diplome, vozački ispit i otplaćivao njen bankovni kredit, u istom periodu sam i finansirao školu pjevanja i mnogo, mnogo toga što bi postalo predosadno za čitati kada bih nabrojao sve. Rialda je zarađivala od svoje karijere i nastupa, ali ti njeni iznosi jednostavno nisu bili ni prbiližno dovoljnii da se pokriju troškovi garderobe, šminke i ostalog što je zahtevala uz svaki nastup. Što se tiče njene seksualne orijentacije, uvijek je bila upitna jer je bila u vezama sa djevojkama u tinejdžerskim danima, a moja greška je bila što sam samo godinama bio svjestan, ali i dalje pokušavao da je prihvatim, da je promijenim i da je jednostavno zadržim kao svoju suprugu – napisao je Lokvančić tada, iznijevši ozbiljne optužbe na račun svoje sada već bivše supruge

Balasevizam/SD

About jeca

Check Also

Poučna priča: Da li vas muž čini sretnom?

Jednu ženu su pitali: “Da li vas muž čini sretnom?” U tom trenutku muž se ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *