Home / Novosti / PROSLAVILE SU GA ZVEZDE GRANDA, A ONDA JE UŠAO U RIJALITI: Ružica Veljković ga optužila da je tukao, EVO ŠTA SE POSLIJE DESILO S NJIM (FOTO)

PROSLAVILE SU GA ZVEZDE GRANDA, A ONDA JE UŠAO U RIJALITI: Ružica Veljković ga optužila da je tukao, EVO ŠTA SE POSLIJE DESILO S NJIM (FOTO)

Pjevača Andriju Markovića domaća javnost upoznala je kao takmičara u “Zvezdama Granda” prije deset godina.

Andrija je u finalu 2011. godine postao finalista ovog takmičenja, a nakon toga je potpisao ugovor sa “Grand” produkcijom i počeo da snima svoje pjesme. Kako bi podigao sopstvenu popularnost riješio je da se 2013. godine oproba kao rijaliti takmičar.

Aki je ušao u “Farmu 5”, a tamo je zaveo mladu i atraktivnu manekenku Saru Trajanović, sa kojom je stupio u vezu nakon rijalitija. Međutim, samo dvije nedjelje je njihova ljubavna priča potrajala.

– Da, istina je! Naša veza nije imala perspektivu i zato je i završena. Nije pala niti jedna teška riječ među nama niti je bilo svađe! Bila sam pod velikim pritiskom, nisam navikla da javnosti objašnjavam svaki korak u svom životu i da se pravdam ako se negdje pojavim bez Akija i da pričam zbog čega sam došla sama. Nije to ni bilo ono što smo očekivali. Nisam nikada bila javna ličnost i pritisak medija mi uopšte nije odgovarao. Na Farmi sam zamišljala da će kada izađem, biti potpuno drugačije, ali nažalost moja očekivanja se nisu ispunila – izjavila je Sara za “Alo” nakon raskida.

Ovaj pjevač u centru medijske pažnje našao se i 2015. godine kada je pjevačica Ružica Veljković u rijalitiju “Parovi 3” tvrdila da ju je Aki fizički zlostavljao dok su se zabavljali i to zato što je bio ljubomoran na njenog bivšeg dečka Bojana.

– Dobijala sam svakog dana batine od Andrije. Imala sam modrice po licu i po tijelu. Maltretiranje je počelo kad me je Bojan pozdravio preko drugarice. Rasprava je trajala sat vremena, a onda me je bacio na pod, lupio mi šamar i razvlačio me po patosu. On je fin dečko, ali, kad poludi, trese se i krene da me bije – pričala je Ružica, između ostalog.

– Suviše sam siguran u sebe da bih bio ljubomoran na bilo koga. Kad pomislim da nešto nije u redu, u sekundi nađem zamjenu. Zašto bih nekog udarao? – branio se pjevač.

Aki se posljednjih godina ne pojavljuje u medijima bez prijeke potrebe, a prošle godine izdao je novu pjesmu.

Ono što se može primjetiti, jeste da Aki danas izgleda nikad bolje.

 

About jeca

Check Also

DR LUKIĆ O COVID-U: Ukoliko primijetite OVE SIMPTOME znači da vam kiseonik u krvi opada

Doktor Srđan Lukić je na društvenim mrežama objavio opširan post o tome kako prepoznati COVID upalu ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *