Home / Novosti / POMRSIĆE JOJ RAČUNE! MENSUR OTKRIO KAD ULAZI U ZADRUGU 4: Mina će se skameniti kad ga vidi, EVO ŠTA ĆE PRVO ON URADITI KAD UĐE

POMRSIĆE JOJ RAČUNE! MENSUR OTKRIO KAD ULAZI U ZADRUGU 4: Mina će se skameniti kad ga vidi, EVO ŠTA ĆE PRVO ON URADITI KAD UĐE

Veza Mine Vrbaški i Mensura Ajdarpašića obilježila je treću sezonu rijalitija “Zadruga”.

Mina i Mensur raskinuli su ubrzo nakon izlaska, a sada je Mensur iznio detalje.

Kada možemo da očekujemo tvoj ulazak u rijaliti?

– Kada budem najavio svoj ulazak to će biti javno, na mom profilu, te iste večeri kada bude trebalo da uđem. Još uvek smo u pregovorima, ukoliko bude došlo do toga, svakako će se saznati -, započeo je Mensur svoje izlaganje.

Priča se da posjeduješ eksplicitne fotografije Mine Vrbaški koje planiraš da iznešeš u javnost?

– Ne, ne postoji ništa tako. Ja takve Minine fotografije ne posjedujem. Gomilu njenih fotografija posjeduje javnost. A i da posjedujem, ja svakako to nikada ne bih uradio, jer to nije nešto čime bih se inače bavio – dodaje Mensur.

Pojedini mediji su prenijeli informaciju da si trenutno “nestabilan” da bi ušao u rijaliti?

– Nisam bio psihički nestabilan, već psihički nespreman da u tom trenutku kada sam dobio poziv uđem u rijaliti. Ja i Mina smo imali dogovor da ne ulazimo u četvrtu sezonu i ja sam taj dogovor želio da ispoštujem. Međutim, ona me je preduhitrila, desilo se to što se desilo. A i ako bi ušao, to bi svakako bilo u vremenskom periodu od šest mjeseci, ništa duže od nekih igrača koji nešto vrijede – kaže Mensur.

Ukoliko bi ušao u “Zadrugu 4”, da li bi pokušao da se osvetiš Mini što te je “izigrala” što se vašeg dogovora tiče, ili bi sve to ostavio negde u prošlosti?

– Sve zavisi kako se ona postavi prema meni. Ona, a i bilo ko drugi tamo. Ja zaista nemam nikakav problem. Ona mi nije dorasla ni 20 posto od mojih 100 posto, tako da ako bi ona imala potrebu za nekim raspravama, meni to uopšte nije potrebno u životu. A taj kontekst kroz koji me ona provlači konstantno, ne znam čemu… Ta priča “šta sam ja sebi dozvolila da meni neko radi sve to”, ja evo ne znam… Ona ništa nije doživjela od mene što nije doživjela od bilo kog drugog zadrugara ili nekog drugog partnera napolju. Ja sam se stvarno potrudio da izvučem ono najbolje iz nje, da je volim, da joj ukažem na neke stvari i da je dozovem pameti – da bude djevojka koju bi gledali malo drugačije od onoga kako su je do tada gledali. Žao mi je. Ja sam se trudio oko nje, i zaista sam je onoliko volio. Neke stvari nisam zaslužio. U javnosti ne pričam o našem odnosu, inače šta bi sve mogao da napričam, ali ne želim to da radim! – završava bivši zadrugar.

(pink.rs)

About jeca

Check Also

DR LUKIĆ O COVID-U: Ukoliko primijetite OVE SIMPTOME znači da vam kiseonik u krvi opada

Doktor Srđan Lukić je na društvenim mrežama objavio opširan post o tome kako prepoznati COVID upalu ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *