Home / Novosti / OVO JE KĆERKA NEDE UKRADEN, NIKAD JE NE VIĐAMO U JAVNOSTI: Zarađuje ogromne pare, A TEK DA VIDITE KAKO IZGLEDA (FOTO)

OVO JE KĆERKA NEDE UKRADEN, NIKAD JE NE VIĐAMO U JAVNOSTI: Zarađuje ogromne pare, A TEK DA VIDITE KAKO IZGLEDA (FOTO)

Muzička zvijezda Neda Ukraden ponosna je majka kćerke jedinice Jelene i troje unučadi koje joj je ona podarila, a to su unuk Dušan i dvije unuke bliznakinje Neda i Aleksandra.

Neda niže uspjehe na polju muzike decenijama unazad, ali priznaje da joj je pored karijere najviše u životu znači njena porodica za koju je izuzetno vezana. Nedinu porodicu pored kćerke i unučića čini i zet Predrag Mlinović.

On toliko voli i poštuje taštu da je na ruci istetovirao njeno ime i prezime.

Interesantno je da je Nedina kćerka Jelena zadržala prezime oca, Nedinog bivšeg muža Milana Bilbije koji je preminuo pretprošle godine, i na njega dodala muževljevo.

View this post on Instagram

ʜɪᴍ ᴀɴᴅ ɪ ! 🌍

A post shared by Jelena Bilbija Minovic (@bilba80) on

Jelena danas izgleda veoma atraktivno, mnogi kažu da liči na mamu i da je prava ljepotica.

– Moja želja, kao svake normalne žene, pogotov razvedene, je da vidi sretno dijete, kako ima svoju porodicu – rekla je Neda jednom prilikom o kćerki.

Nedina kćerka je direktor marketinga i vlasnica salona za uljepšavanje u Beogradu, a njen suprug je vlasnik dječije igraonice.

Zanimljiv je podatak da Jelena sa suprugom i djecom živi u istom stanu, u kojem živi i njena majka Neda.

– Sreća je da imamo veliki stan toliko da moramo da se dozivamo telefonima i da pišemo poruke jedni drugima, tako da mama uvijek može da se izoluje i odmori. Međutim, ona to rijetko radi. Moja majka ima energiju kao niko, ima snagu zmaja na sceni, a kod kuće je nježna baka unucima – rekla je za “Blic” Jelena prošle godine.

About jeca

Check Also

DR LUKIĆ O COVID-U: Ukoliko primijetite OVE SIMPTOME znači da vam kiseonik u krvi opada

Doktor Srđan Lukić je na društvenim mrežama objavio opširan post o tome kako prepoznati COVID upalu ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *