Home / Novosti / OVAKO SU IZGLEDALE RIJALITI ZVIJEZDE: Aleksandra Subotić KAO RUŽNO PAČE, a tek da vidite ANU KORAĆ – JE LI MOGUĆE?

OVAKO SU IZGLEDALE RIJALITI ZVIJEZDE: Aleksandra Subotić KAO RUŽNO PAČE, a tek da vidite ANU KORAĆ – JE LI MOGUĆE?

Bivša rijaliti zvijezda nedavno je dobila drugo dijete, sina Jovana, a pratioci na društvenim mrežama redovno komentarišu da blista. Ona je svoju liniju dovela do savršenstva, a sada se priča o njenom stajlingu.

al

Aleksandra je ošišala šiške, kosu vezala u rep, pa obukla crno-bijelu kombinaciju. “Sa stilom”, kratko je poručila Subotićeva na Instagramu.

Šiške na fotografiji koju vidite iznad joj savršeno stoje, a sada je red da vidite kako je Aleksandra izgledala kao đak. Promjena je evidentna jer više nije brineta, a šiške koje su tada bile popularne sada izgledaju neprikladno ljepotici u koju je izrasla.

alek

Ana Korać je u obje sezone Zadruge važi za jednu od najzgodnijih takmičarki, međutim, malo je poznato da je Ana, dok je još bila srednjoškolka u Ivanjici, izgledala potpuno drugačije.

2144635-1736185-504940919633330772091585139762022816153600ncopy-ff-ff

About samir

Check Also

VESNA SE JUTROS OGLASILA NA INSTAGRAMU: Nakon navoda da je u njihovom stanu izbio haos, VESNA SE OGLASILA – ODLUČILA DA OTKRIJE ISTINU

Kao bomba odjeknula je vijest u medijima da je Đole Đogani prevario svoju suprugu Vesnu ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *