Home / Zabava i Zanimljivosti / Ova mama je PROPALA OD BLAMA zbog OVE SLIKE: “Muž je poslao cijeloj familiji, a nije primijetio 1 detalj kojeg se i danas stidim”

Ova mama je PROPALA OD BLAMA zbog OVE SLIKE: “Muž je poslao cijeloj familiji, a nije primijetio 1 detalj kojeg se i danas stidim”

Novopečena mama na TikToku objavila je kako ju je muž ponizio pred čitavom familijom. Njenu priču i fotografiju zbog koje je pojeo blam pogledalo je oko milion ljudi.

Korisnica koja se potpisuje kao “wentfreed” ispričala je kako je njen suprug poslao cijeloj porodici fotografiju koja je zabilježena odmah nakon porođaja. Uzbuđeni tata nije dobro pogledao šta se sve vidi na fotki prije nego što ju je poslao.

Naime, otac je zaboravio da isiječe dio fotografije na kojoj se vidi “donji dio majke” i koje nije bilo dobro pokriveno u trenutku kada je zabilježen sretan trenutak.

b9eb2807ca794df54896ac335eb32c1b

foto: Printscreen

“Ja sam mislila da ćeš se požaliti što nisi dobro ispala na fotografiji, ali kad sam shvatila šta je bio problem, moram da priznam da je priča mnogo bolja nego što sam se nadala”, “Bože, ja bih ubila svog muža da se ovo desilo”, “Pa, dobro sad te je familija upoznala cijelu”, pisali su korisnici u odgovoru na priču mame.

Kako je objasnila junakinja ove priče, nije mogla da bude ljuta na supruga jer je dugo osjećala samo sramotu zbog fotografije.

(Žena Blic)

About samir

Check Also

TRIK KOJI SE KORISTI U MUZEJIMA, a i vi ćete ga obožavati: Žena otkrila GENIJALAN TRIK kako da vam se ne skuplja prašina po namještaju! KAKO OVO RANIJE NISMO ZNALE

Sigurno ste čuli za glicerin i za njegovu primjenu u medicini, kozmetologiji, prehrambenoj indrustriji i ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *