Home / Novosti / NEKI ĆE SE OBRADOVATI, DOK DRUGIMA NEĆE BITI DOBRO: Evo ko večeras stiže u BIJELU KUĆU! Čeka se reakcija Kenana i Stefana Karića (FOTO)

NEKI ĆE SE OBRADOVATI, DOK DRUGIMA NEĆE BITI DOBRO: Evo ko večeras stiže u BIJELU KUĆU! Čeka se reakcija Kenana i Stefana Karića (FOTO)

Kao i svakog utorka, nakon emitovanja emisije ”Amidžu Šou”, slijedi žurka u Zadruzi.

Veliki šef je ovoga puta napravio pravi izbor kada je pjevački gost u pitanju. Mnogi će se obradovati kada je vide, budući da je sa nekima sarađivala, dok drugima neće biti svejedno.

Naime, večeras na imanje ”Zadruge 4” stiže čuvena Tijana eM, koja se proslavila hitom ”Žena od sultana”, pa je mnogi tako i oslovljavaju. U spotu za pomenutu pjesmu pojavio se zadrugar Kenan Tahirović, gdje se i proslavio, nakon čega je ušao u ”Zadrugu 4”.

Sa druge strane, spekulisalo se da je mlada pjevačica imala ljubavnu aferu sa aktuelnim zadrugarom, Stefanom Karićem, što je njegov otac Osman između redova i potvrdio.

Nema sumnje da će ovo veče izazvati veliku pažnju i dobar provod, kako za zadrugare, tako i za gledaoce.

 

About samir

Check Also

VESNA SE JUTROS OGLASILA NA INSTAGRAMU: Nakon navoda da je u njihovom stanu izbio haos, VESNA SE OGLASILA – ODLUČILA DA OTKRIJE ISTINU

Kao bomba odjeknula je vijest u medijima da je Đole Đogani prevario svoju suprugu Vesnu ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *