Home / Novosti / MILOJKO SE PONOVO ŽENI?! Već započeo zajednički život sa NJOM: KULTURNA ŽENA, IMA MANIRE – evo ko je njegova nova ljubav

MILOJKO SE PONOVO ŽENI?! Već započeo zajednički život sa NJOM: KULTURNA ŽENA, IMA MANIRE – evo ko je njegova nova ljubav

Milijana Bogdanović po prvi put je u rijalitiju bez svog još uvijek zakonitog supruga Milojka Božića. Ona je riješila da još jednom sreću oproba u rijalitiju.

Printscreen

Milijana ima dečka Miloša koji je čeka napolju, međutim svi se pitaju šta se dešava sa Milojkom, koji je podnio papire za razvod braka.

Strogo pouzdan izvor tvrdi da se MIlojko ne odvaja od komišinice koja vodi računa o njemu, pa smatra da će se on ponovo oženiti.

“Gospođa zaista iskreno vodi računa o Milojku i u njemu ne vidi korist kakvu je vidjela Milijana”, rekao je gospodin odlično upućen u situaciju.

“Milijana ga je čuvala, uzimala pare, i iskorišćavala, javno ga je varala”, dodaje on, pa poentira.

“Gospođa koja je veoma bliska sa Milojkom njegovih je godina, fina je, školovana, ima manire, a nije skandal majstor kao Milijana”, rekao je čovjek koji je insistirao na anonimnosti.

(Happy.tv)

About samir

Check Also

MLAĐA KĆERKA SUZANE MANČIĆ ISTA ANGELINA JOLIE: Komentari samo pljušte, evo kako ona izgleda

Najpoznatija loto djevojka Suzana Mančić ima dvije kćerke Teodoru i Nataliju, koje je dobila u ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *