LUKSUZ DA TI PAMET STANE, OVO JE VILA MONIKE HORVAT U HRVATSKOJ: Izašla iz Zadruge pa pokazala prizore koji ODUZIMAJU DAH, ZAVIRITE U UNUTRAŠNJOST

Kadrovi koji ostavljaju bez daha!

Monika Horvat boravila je u “Zadruzi” punih osam mjeseci, a nekoliko dana nakon izbacivanja provela je u Beogradu, gdje je obilazila popularne beogradske restorane i šetališta, a potom se sa sestrom i majkom, koje su došle po nju, uputila u Hrvatsku.

Ona je jedva dočekala da stigne u rodnu Crikvenicu, gdje je odmah pala u zagrljaj svom ocu, a prvi susret poslije osam mjeseci ekranizovala je i podijelila sa pratiocima na Instagramu.

Monika je tom prilikom pokazala i kako joj izgleda raskošna porodična kuća na hrvatskom primorju, što je izazvalo mnoštvo komentara na društvenim mrežama.

monikavila1

FOTO: PINK.RS/PRIVATNA ARHIVA

Njeni pratioci ostali su očarani kako eksterijerom, tako i enterijerom Monikine kuće – “na prvu” ih je osvojio ogroman, svijetli dnevni boravak u kom se, očekivano, “Zadruga” neprestano prati, kao i trpezarija koja je najčešće mjesto okupljanja Horvatovih.

m2

FOTO: PINK.RS/PRIVATNA ARHIVA

m3

FOTO: PINK.RS/PRIVATNA ARHIVA

Bez daha ostavlja i prostrani balkon s pogledom na more, koje je Moniki veoma nedostajalo, a nakon obilaska prizemlja brže-bolje je otišla u svoju djevojačku sobu, koja je takođe bila tip-top sređena.

m4

FOTO: PINK.RS/PRIVATNA ARHIVA

Prostrani krevet zauzima središnji dio njene sobe, a posebno mjesto zauzima stočić za šminkanje. Ipak, ono što je svima zapalo za oko jeste to što se gotovo u svakom ćošku Monikine kuće nalazi bar po nekoliko flaša šampanjca, te im pića za slavlje povodom njenog povratka definitivno neće manjkati!

m5

FOTO: PINK.RS/PRIVATNA ARHIVA

(pink.rs)

Leave a Reply