Home / Zabava i Zanimljivosti / KOJA JE PTICA MJESECA U KOJEM STE ROĐENI? ONA OTKRIVA SVE O VAMA: Izaberite broj i otkrijte NEŠTO VAŽNO!

KOJA JE PTICA MJESECA U KOJEM STE ROĐENI? ONA OTKRIVA SVE O VAMA: Izaberite broj i otkrijte NEŠTO VAŽNO!

Dobro se skoncentrišite i  pronađite mjesec u kome ste rođeni i pogledajte koja je ptica njegov simbol. Sigurni smo da ćete prepoznati ove osobine kod sebe.

U kom mjesecu ste rođeni?

m

Januar: Sova

m1

Vaša priča je da tiha voda brijeg roni. Pažljivo birate riječi kada govorite i mudro vodite razgovore. Uprkos vašoj mirnoj prirodi, vaša elokventnost u kreativnom pisanju iznenađuje druge, naročito vaš način izražavanja koji druge ostavlja bez riječi. Vi komunicirate po sopstvenim uslovima, ali budite sigurni da su vaše misli duboke i značajne.

Februar: Papagaj

m2

Vaša je ptica slobodnog duha. Nikada dosadni ili predvidivi, vi ste poznati po svojoj sposobnosti da vidite izvan granica običnog. Kreativno pisanje, umjetnost ili muzika utkane su u vašu ličnost. Vaši prijatelji i voljene osobe su konstantno inspirisani vašim jedinstvenim karakterom i iskričavom voljom za životom. Ne želite svjetla reflektora, ali za vama će se svi okrenuti.

About samir

Check Also

SVI GLEDAJU, ALI NIKO NE MOŽE DA SKONTA: Šta je pogrešno na ovoj slici?

Pogledajte dobro ovu jednostavnu sliku.  Vidite li šta je pogrešno na njoj? Ne žurite i ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *