“Jučer mi se, nakon 15 godina javila bivša djevojka iz studentskih dana, priča mi ima muža koji je sterilan, a već godinama želi dijete”

Jučer mi se, nakon 15 godina javila bivša djevojka iz studentskih dana. Ima muža koji je sterilan, a već godinama želi dijete.

test-trudnoca

Pitala me bih li joj ja htio pokušati napraviti dijete, molila me da joj dam u flašici spe*mu pa bi sama sebe oplodila,kaže da ga ne moram niti zakonski priznati ako ne želim i da će se ona u svakom slučaju sama brinuti za njega. Ponudila mi lovu samo da joj učinim to. Plakala je i molila me, proklinjala je sudbinu što se udala za nesposobnog čovjeka.

zena-place-uplakana-zena-foto-shutterstock-03-1000x0

Istina je da ja nju nikad nisam zapravo prebolio, a isto tako, ne bih mogao napraviti dijete, a da se ne brinem o njemu. A i volio bih joj pomoći s tim. Ali, oženjen sam, imam divnu ženu i troje male djece. Naravno, moraću odbiti njenu molbu, a trenutno nema toga što bi više volio, nego joj udovoljio.

 

BONUS ISPOVIJEST:

 

“Skoro sam počela da živim sa svojim dečkom. On više nije onakav kakvog sam upoznala. Očekuje od mene da u stanu sve bude sređeno, veš opran, osušen i popeglan, ručak uvijek spreman, sudovi oprani.

Kada dođem sa posla, uvijek ga zateknem sa daljinskim i na krevetu.

man

Ne može nikada da se sjeti krevet da raspremi. Uvijek to ja radim. Jednom kada nisam stigla, i zamolila ga da on to uradi, nije htio. Kaže da je navikao da to, pazite sad, žena radi u kući!

woman-starts-school-on-how-to-trap-rich-men-1

Kada mu kažem da pospremi stan, dok spremim ručak, odmah se naljuti. I još se na sve to žali kako imamo neredvne od,nose. Stvarno želim da mu izađem u susret apsolutno za sve, ali isto tako želim da me poštuje. Planira da ima dijete sa mnom, ali ja mislim da do toga neće doći. Ako nastavi da se ovako ponaša i nakon mog razgovora sa njim, pakujem kofere.”

woman

Izvor: Ispovesti.com

Leave a Reply