Home / Novosti / JOŠ JEDNA DISKVALIFIKACIJA U ZADRUZI?! HOROR SCENE: Nasrnuo je na njega, JEDVA SU GA ODVOJILI – ULETJELO OBEZBJEĐENJE! (FOTO)

JOŠ JEDNA DISKVALIFIKACIJA U ZADRUZI?! HOROR SCENE: Nasrnuo je na njega, JEDVA SU GA ODVOJILI – ULETJELO OBEZBJEĐENJE! (FOTO)

Mreže gore!

Danas u toku porodičnog sastanka na imanju u Šimanovcima, nastao je pravi karambol!

Miroslav Miki Đuričić je prekinuo sastanak fizički nasrnuvši na Vladimira Tomovića, čime je uslijedila ozbiljna tuča u Bijeloj kući. Obezbeđenje je reagovalo, kao i ostali zadrugari, no sukob između ova dva zadrugara je bio jači. Obojica su zadobila lakše tjelesne povrede, nakon čega je produkcija hitno morala da reaguje.

tuca3-0

foto: Printscreen

Miroslav Miki Đuričić je hitnim saopštenjem Velikog šefa diskvalifikovan iz Zadruge i kako se pretpostavlja on će večeras napustiti “Zadrugu 4”.

No, sudeći po komentarima na društvenim mrežama, Mikijevi fanovi su vidno ogorčeni zbog njegove diskvalifikacije te su tražili od produkcije da kazna bude dodeljena i Vladimiru Tomoviću.

dvojka

Na društvenim mrežama bukti rat. Da li će produkcija reagovati na novonastale komentare i nezadovoljstvo publike, očekujemo da saznamo u narednim časovima, nakon oglašavanja Velikog šefa.

(Srbija Danas)

About jeca

Check Also

Poučna priča: Da li vas muž čini sretnom?

Jednu ženu su pitali: “Da li vas muž čini sretnom?” U tom trenutku muž se ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *