Home / Novosti / IZBAČENI MAJA I JANJUŠ! PRODUKCIJA REAGOVALA: Stiglo pismo!

IZBAČENI MAJA I JANJUŠ! PRODUKCIJA REAGOVALA: Stiglo pismo!

Sinoć, pred sam početak emisije “Gledanje video klipova”, Maja Marinković i Marko Janjušević, su odlukom produkcije izbačeni iz rehabilitacije, a sve stvari Marinkovićeve, koje su bile u radionici su izbačene u crnim kesama napolje, piše “Srbija Danas”.

Kako su morali da prepakuju odjeću u kesama i smeste se u Belu kuću, Maja i Janjuš su se dogovarali gdje će spavati, obzirom da više ne mogu da borave u rehabilitaciji.

U razgovoru Maje i košarkaša moglo se čuti da će od sad ova soba biti zaključana i da će oni morati kao i svi zadrugari da borave u Bijeloj kući, što se nijednom od njih dvoje nije dopalo, a pogotovo Maji, koja ima gomilu džakova odjeće, koje ne zna gdje da smesti.

Kako će sada izgledati njihov odnos, obzirom da neće imati svoju privatnost, ostaje nam da saznamo, ali se nervoza već nazire…

 

Podsjetimo, produkcija je poslala pismo Velikog šefa, u kojem je objašnjeno da Maja i Janjuš treba da se isele iz rehabilitacije:

– Neophodno je da iznesete sve stvari iz rehabilitacije. Tamo ne može ostati ništa, sem stvari koje su već bile tu – glasilo je pismo.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu ispod teksta:

About samir

Check Also

MLAĐA KĆERKA SUZANE MANČIĆ ISTA ANGELINA JOLIE: Komentari samo pljušte, evo kako ona izgleda

Najpoznatija loto djevojka Suzana Mančić ima dvije kćerke Teodoru i Nataliju, koje je dobila u ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *