Home / Novosti / IVANA ALEKSIĆ ULAZI U ZADRUGU, DOBILA PONUDU KOJU NIJE MOGLA ODBITI: Sha ne sluti šta se dešava, TARA ĆE POLUDJETI

IVANA ALEKSIĆ ULAZI U ZADRUGU, DOBILA PONUDU KOJU NIJE MOGLA ODBITI: Sha ne sluti šta se dešava, TARA ĆE POLUDJETI

Nakon što ju je Nenad Aleksić Ša javno prevario i imao odnose sa Tarom Simov, njegova supruga je navodno dobila priliku da postane učesnik rijalitija i sa njima se suoči pred kamerama.

Veza Tare Simov i oženjenog Nenada Aleksića Ša puna je trzavica i burnih svađa, a situacija bi se dodatno zakuvala kada bi im se u Bijeloj kući pridružila reperova žena Ivana Aleksić.

Niame, ona je navodno dobila ponudu da postane dio rijalitija i za sada je nije prihvatila, već navodhno strpljivo čeka da joj muž izađe kako bi se razvela. Međutim, pitanje je da li bi odluku promijenila ako bi joj strpljenju došao kraj.

– Ivani su dali ponudu da uđe u “Zadrugu” i da se tamo obračuna sa mužem i njegovom ljubavnicom. Iako je pozamašan honorar bio u pitanju, za sada to nije prihvatila, kategorično je odbila, ali kako je situacija oko Nenada i Tare iz dana u dan sve gora ko zna šta može da se desi i da li će to uticati na Ivaninu odluku. Njen ulazak u rijaliti bi naprravio kuršlus, Nenad o tome ne razmišlja i pitanje je kako bi reagovao i da li bi se pravdao za preljubu. Ivana nije bila ni za to da on uđe u rijaliti, ali mu je vjerovala i na kraju pružila podršku, ostala uz njega, što se ispostavilo kao loša odluka – otkriva naš izvor i dodaje:

– Teško je podnijela sve što se desilo, mnogo teško. Ivana je van tih dešavanja, posvećena je porodici i poslu, jako je kuturna i fina. Nenadova javna prevara ju je dotukla, tek nedavno je počela u neku ruku normalno da funkcioniše. I dalje čuje sa njegovom porodicom, pored svega što se desilo ostali su u dobrim odnosima.

Izvor:Kurir

About samir

Check Also

VESNA SE JUTROS OGLASILA NA INSTAGRAMU: Nakon navoda da je u njihovom stanu izbio haos, VESNA SE OGLASILA – ODLUČILA DA OTKRIJE ISTINU

Kao bomba odjeknula je vijest u medijima da je Đole Đogani prevario svoju suprugu Vesnu ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *