I NEBO PLAČE, PREMINUO MLADI PJEVAČ: Pronađen mrtav u stanu!

Zvezda britanskog hip-hopa Ebov Graham, i član popularnog sastava “Foreign Beggars”, preminuo je u svojoj 41. godini. Kako mediji objavljuju, poznati hip-hoper je preminuo u svom porodičnom domu pod “nesretnim okolnostima”.

Graham je upamćen kao “duboka i mirna duša”. Njegove kolege iz benda su sinoć na Tviteru objavili tužnu vest o smrti njihovog prijatelja.

– Teškog srca vas obaveštavamo da smo noćas izgubili svog kolegu, prijatelja i brata Ebova Grahama. Počivaj u miru Ebve Grahame 1979. – 2020. – glasila je poruka.

Članovi benda su otkrili da je Grahamov desetogodišnji sin Kasije, organizovao prikupljanje sredstava povodom očeve smrti. Prikupljeno je više od 23. 000 funti.

ebov

Foto:Printscreen

U Grahamovu počast je objavljeno:

– Poslednjih godina, bio je na duhovnom putovanju kako bi istraživao svoj odnos prema postojanju i Univerzumu. Prošle nedelje bio je na spokojnom i srećnom “mestu”, zadovoljan svojim životom, porodicom i svojom umetničkom vizijom. Ebov je mnogo značio ljudima. Bio je pravi muzičar i MC, neverovatan otac i prijatelj.

– Ono što je ostavio za sobom, večno će živeti ispunjeno energijom, ljubavlju i strašću kroz njegovog sina Kasija – vrvele su oproštajne poruke.

U postu koji su bjavili ostali pripadnici benda je između ostalog i pisalo:

– Osećamo se privilegovano što smo svoje 20-te i 30-te godine odrastanja proveli sa njim i u njegovom društvu, uživajući u životu, baveći se muzikom i putujući zajedno svetom.

Poznati pevač Rag’n’ Bone Man se oprostio od svog prijatelja rečima:

– Ovo mi je slomilo srce. Ebov je bio pravi Don!

“Foreign Beggars” je sastav nastao u Londonu 2002. godine, kada je postao jedna od naistaknutijih britanskih undergound hip-hop grupa.

 

Leave a Reply