EVO ZAŠTO JE JOVANA DOBILA OTKAZ, TEK SADA SE SAZNALO: Zaljubila se i to je mnogo koštalo

Sudeći po izjavi koju je voditeljka dala, da se zaključiti da ju je veza sa Željkom Joksimovićem koštala radnog mjesta na Radio-televiziji Srbije

Jovana i Željko Joksimović upoznali su se 2008. godine, a osim kratkog prekida veze u samom početku njih dvoje nisu imali većih problema niti skandala.

Jovana je u to vrijeme bila zaposlena na Radio-televiziji Srbije, međutim, vrlo brzo nakon što je uplovila u vezu sa Željkom prestala je da radi na RTS-u.

Iako nikada nije mnogo pričala o razlozima svog odlaska sa RTS-a, ipak dođe vrijeme da se neke stvari otkriju, pa je Jovana to sada i učinila. Kako je objasnila, mediji su ih u to vrijeme mnogo pritiskali, što je prouzrokovalo prekid saradnje na RTS-u.

– To je meni napravilo probleme u poslu. To je bilo sedam, osam sedmica na naslovnoj strani svih tabloida. To je meni napravilo veliku štetu i to je jedan od razloga zašto ja više nisam na RTS-u – rekla je Jovana.

– Da budemo potpuno iskreni. Krenu novine negdje da vas čerupaju… RTS u to vrijeme nije bila televizija koja neće imati voditelje na naslovnim stranama tabloida. Iako mi nismo uradili ništa loše. Zaljubili smo se, počeli smo da živimo zajedno i šta je tu problem? Lovili su nas, svu da nas praitli i to je bilo baš naporno. Ja tada uopšte nisam bila svjesna šta se tu dešava, što smo mi toliko interesantni, a ni danas mi neće biti jasno zašto se time novine bave, ali jasno je da ljude to zanima. To je stvarno bio veliki šok. Bio bi šok i danas. To kad te tako razapinju svakog dana, bilo da imaš 25 ili 60 godina, nije bilo nimalo prijatno – objasnila je Jovana u emisiji “Iz profila”.

Leave a Reply