Home / Novosti / ESTRADA ZAKAZALA NASTUPE ZA DOČEK NOVE GODINE! CECA, ĐANI, DARA…: Evo koje su cijene, SAMO IH JEDNO PITANJE MUČI

ESTRADA ZAKAZALA NASTUPE ZA DOČEK NOVE GODINE! CECA, ĐANI, DARA…: Evo koje su cijene, SAMO IH JEDNO PITANJE MUČI

Epidemija koronavirusa u Srbiji traje već mjesecima, a pandemija u svijetu ne nagoveštava da će u skorije vreme doći do smirivanja situacije. Iako su se neke stvari vratile u “normalu”, Krizni štab svakodnevno apeluje na to da moramo biti odgovorni. Rad ugostiteljskih objekata je za sada ograničen do 23 časa a svi se pitaju jedno – da li će biti dočeka Nove godine?

Poznato je da zvijezde mjesecima unapred zakazuju provod u najluđoj noći, ali zbog celokupne situacije, to sada nije slučaj. Ipak, ima onih koji su “tezge” već zakazali.
Beograd će, kao i uvijjek, biti mjesto dobre zabave, pa su tako u mnogim luksuznim hotelima, klubovima, restoranima već osvanule ponude za doček, a cene variraju – od 29 evra pa naviše, u zavisnosti ko šta voli.

Ceca Ražnatović, Radiša Trajković Đani, Aleksandra Prijović, Edita Aradinović, Darko Lazić, Dara Bubamara, Biljana Sečivanović, Jelena Kostov i drugi su već zakazali nastupe za doček, ali rijetko ko je od njih zapravo reklamirao gdje će pjevati.

Da li je razlog tome što ne znaju da li će se za doček raditi, pa žele da budu obazrivi i ne najavljuju nešto što se možda neće ni desiti?

(Pink.rs)

About jeca

Check Also

Poučna priča: Da li vas muž čini sretnom?

Jednu ženu su pitali: “Da li vas muž čini sretnom?” U tom trenutku muž se ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *