Home / Novosti / DARA I NJEN DEČKO TONI (23) OTIŠLI U ISTANBUL: I sada se otkrilo KO JE ON ZAPRAVO, pogledajte fotke

DARA I NJEN DEČKO TONI (23) OTIŠLI U ISTANBUL: I sada se otkrilo KO JE ON ZAPRAVO, pogledajte fotke

Toni je poduzetnik, a često putuje na daleke destinacije, vozi najmodernije automobile, pije skupocjena piće i jede samo rijetka jela u ponudi.

Srpska pjevačica Dara Bubamara (44) već neko vrijeme uživa s novim dečkom koji je vodi na luksuzne destinacije. Srpski mediji pišu kako mu je ime Toni, a ima svega 23 godine.

Iako su često na meti kritika, Dara i Toni nesmetano uživaju na odmoru, a sada su odlučili ‘skoknuti’ do Turske. Naravno, odmah su se pohvalili novim fotkama na Instagramu, a brojni pratitelji primijetili su kako Bubamara ne skida ruke s mlađahnog muškarca.

bbb

foto: Instagram

bbbbbb

foto: Instagram

– Tko kaže da su godine bitne? Izgledate predivno. Kao s razglednice – samo su neki od komentara ispod fotografije. Objavu je komentirala i cajka Jelena Karleuša (41) koja je donedavno bila Darina smrtna neprijateljica. No izgleda kako su odlučile ‘zakopati ratne sjekire’ pa sada svakodnevno jedna drugoj komentiraju i lajkaju fotke.

2020-10-28-upgfco6

foto: Instagram

Inače, Toni je poduzetnik, a često putuje na daleke destinacije, vozi najmodernije automobile, pije skupa piće i jede samo rijetka jela u ponudi.

118323132-310190580204289-171661450344559766-n

foto: Instagram

(24sata)

About samir

Check Also

DR LUKIĆ O COVID-U: Ukoliko primijetite OVE SIMPTOME znači da vam kiseonik u krvi opada

Doktor Srđan Lukić je na društvenim mrežama objavio opširan post o tome kako prepoznati COVID upalu ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *