Čovjek iz Srbije izdaje ovu “vikendicu” za NOVU GODINU I TO ZA 200 EURA: Ali čekajte da vidite UNUTRAŠNJOST! DA LI JE OVO MOGUĆE?

Za razliku od prethodnih dočeka Nove godine, doček 2021, sudeći po trenutnoj situaciji, neće ličiti ni na jedan prethodni. Mada, ako ste dovoljno maštoviti i sačuvali ste nešto crkavice, postoji jedan oglas koji će vam privući pažnju.

Da li biste tu proveli novogodišnje veče? Pa, sumnjamo.

Pomama za vikendicama u divljini prirode nikad nije bila veća, a ljudi se utrkuju ko će da ponudi bolju cijenu za nekoliko noćenja u zabačenim dijelovima Srbije. Mnogi u tome pretjeraju i konkurencija je ozbiljna, ali jedan čovek je, što bi naš narod rekao, prešao igricu.

facebook1

Foto: Facebook

Naime, on je u jednoj Fejsbuk grupi okačio oglas za svoju (nazovi) vikendicu u blizini Sokobanje i za tri noćenja ponudio simboličnu cijenu od 200 evra! Ajde, nekako bismo i to progutali da čovjek uz sve to nije postavio fotografije. E, u tom grmu leži zec. Ili bolje reći šupa.

Oskudna vikendica dotičnog gospodina izgleda kao da je sklepana pomoću štapa i kanapa za jednu noć. Jer je letos služila kao privremena šupa za odmor tokom branja voća.

“Daleko od gradske buke, voda se pije iz balona i flaše, a vatru ložite sami (drva obezbjeđena)”, tim riječima je vlasnik prezentovao svoje građevinarsko čudo. Uz maglovitu spoljašnjost i misterioznu lokaciju, izgled čak umije i da prevari, zar ne?

facebook2

Foto: Facebook

Znam šta ste prvo pomislili, ko će da izdvoji pola plate da bi prenoćio u ovakvoj vikendici? Ali ideja je ono što se danas prodaje. Čovjek je svoju izradio i predstavio kao da izdaje stan u centru Dubaija.

(Blic.rs)

Leave a Reply