Home / Novosti / CIJELA PORODICA U KUĆI, A EVO ŠTA RADI BOGDANA: Oglasio se VELJKO RAŽNATOVIĆ – NIKO NE MOŽE DA VJERUJE!

CIJELA PORODICA U KUĆI, A EVO ŠTA RADI BOGDANA: Oglasio se VELJKO RAŽNATOVIĆ – NIKO NE MOŽE DA VJERUJE!

Ražnatović je pričao o svojoj karijeri, ali se osvrnuo i na porodicu.

Bokser Veljko Ražnatović bio je gost na Red televiziji. On je tom prlikom pričao o tome koliko mu teško pada što se zbog korone ne održavaju bokserski mečevi, pa otkrio da mu je žena Bogdana glavni navijač.

– Bio bih presrećan kada bi dozvolili da se odigra državno prvenstvo. Moja žena je lagana, ali majka i ostale žene u kući… Žena me prati na mečeve – rekao je Veljko.

Veljko je kao mali volio da pjeva zajedno sa svojom sestrom Anastasijom, a u emisiji je ispričao i da li se i dan danas lati mikrofona, kao i zbog čega nije pošao stopama svoje majke Svetlane Cece Ražnatović.

– I dan danas volim da pjevam, volim da se uhvatim mikrofona da pjevam kad popijem jednom u godinu dana. Ali nikada nisam imao aspiracije da pravim karijeru od toga, smatram da mogu mnogo više da napravim od ovoga. Ne bih bio srećan i ispunjen, da ne radim ono što radim. Trenirao sam fudbal 7 godina, pa sam počeo drugačije da razmišljam od saigrača, nisam htio više da budem u društvu za koje smatram da nije moje – istakao je Ražnatović.

Na samom kraju razgovora Veljko je pričao i o svom sinu Željku i svakodnevnoj radosti koju mu on donosi.

– Glavni razlog sreće mi je u životu i svaki dan imam čast da budem otac jednog deteta – rekao je Veljko.

(Srbija Danas)

About jeca

Check Also

Poučna priča: Da li vas muž čini sretnom?

Jednu ženu su pitali: “Da li vas muž čini sretnom?” U tom trenutku muž se ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *