Home / Novosti / BRANKA SOVRLIĆ IMA MILIONE, ALI NIKADA NIJE RODILA DJECU: Život posvetila mužu – OVAKO IZGLEDA NJIHOVA KUĆA, PUNA ZLATNIH DETALJA

BRANKA SOVRLIĆ IMA MILIONE, ALI NIKADA NIJE RODILA DJECU: Život posvetila mužu – OVAKO IZGLEDA NJIHOVA KUĆA, PUNA ZLATNIH DETALJA

Pjevačica Branka Sovrlić tokom svoje muzičke karijere stekla je veliko bogatstvo u kojem i danas uživa, međutim iskreno priznaje da pati što se nikada nije ostvarila kao majka.

Ona i njen suprug posjeduju nekoliko luksuznih stanova u Beogradu i Sarajevu, kao i restoran, ali materijalni status ne može da im nadomesti žal zbog toga što nisu proširili porodicu.

screenshot-12

– Paja, odnosno Sadik Pašić, moj muž, i ja smo stekli mnogo. Bez lažne skromnosti, mi smo milioneri, ali voljela bih da imamo mnogo manje,a da nam je bog, odnosno ta neka viša sila, sudbina, podarila djecu, odnosno bar jedno dijete. Ovako bi neko rekao džaba sve. Jednostavno nam se nije dalo da u savršenom braku sa mnogo ljubavi i poštovanja postanemo i roditelji. Bog izgleda ne da sve – ispričala je pekvačica.

Kako je dalje navela, djecu i unuke svog brata doživljava kao svoje i veoma im je privržena
(Pink.rs)

About samir

Check Also

VELIKO SLAVLJE KOD ĐANIJA I SLAĐE: Pojavio se sa buketom ruža i harmonikom na vratima, POGLEDAJTE KAKO SLAĐA IZGLEDA (FOTO)

Radiša Trajković Đani zajedno sa suprugom Slađom proslavlja 25. godina braka, a za tu priliku ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *