Home / Zdravlje i Hrana / 4 STVARI KOJE MUŠKARCI VOLE DA VIDE NA ŽENAMA: Čak 82% muškaraca se složilo! Nismo imale pojma

4 STVARI KOJE MUŠKARCI VOLE DA VIDE NA ŽENAMA: Čak 82% muškaraca se složilo! Nismo imale pojma

Naime, čak 57 % ispitanika jednog online istraživanja otkrilo je da im crveni ruž ne privlači pažnju, a 82 % izjavilo je kako im se više sviđaju prirodne frizure i puštena kosa.

Otkrivamo vam šta muškarci smatraju atraktivnim i privlačnim na ženama:

1. Odaberite crvenu haljinu umjesto crvenog ruža

Odlučite se za boju strasti na garderobi, a ne na usnama. Odabirom crvene haljine za izlazak ostavićete utisak samopouzdane osobe. Muškarci vole da vide boje na ženama. Jarke boje vizualno i mentalno stimulišu.

2. Pustite kosu, umjesto da vežete rep

Iako je ponekad najlakše kosu vezati jer jednostavno niste zadovoljni njenim izgledom, muškarci ipak više vole puštenu kosu.

3. Izaberite “nevidljivu šminku”

66 % muškaraca svoju devojku smatra atraktivnijom kada nosi tzv. nevidljivu šminku. Većina muškaraca voli prirodan izgled pa umesto crvenog ruža i tamnih tonova na očima izaberite sjaj ili ruž i minimum šminke na licu.

4. Trendi odjeću zamijenite svedenom

Čini se da skockan izgled, kao da ste sišli s modne piste kod muškaraca ne prolazi baš najbolje. Istraživanje otkriva da muškarci ipak preferiraju klasični izgled. Za njih je žena najprivlačnija u farmericama i majici.

About samir

Check Also

NIKADA VEĆI UROD: Prestanite kupovati bijeli luk, uzgojite ga kod kuće na ovaj način i imat ćete ga u izobilju

Otkrivamo vam kako se na jednostavan način možete opskrbiti zalihama bijelog luka kod vaše kuće.  ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *